Γιος Συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με μητέρα Συνεργάτιδα του Δραγασάκη, ο ένας εκ των δυο αναζητουμένων από την Αντιτρομοκρατική

Η αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο αναζητούμενων ως εμπλεκομένων στο αντάρτικο πόλης με τη Συνωμοσία των Πυρήνων. 

Ο ένας εκ των δύο είναι γιος του συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Γιώργου Χαρίση (προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΡΙΖΑ) και δεξί χέρι του συνδικαλιστή Θ. Μπαλασόπουλου.
Η μητέρα του πρώτου των αναζητούμενων είναι η κ. Ουρανία Πούλου, στενή συνεργάτιδα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γ. Δραγασάκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:..

ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πρόκειται για τους:
Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

hellasnow

Σχόλιο: Πέφτω από τα σύννεφα, συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ ο δημόσιος υπάλληλος  μπαμπάς και σε επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ η υπάλληλος της βουλής μαμά; 
Απίστευτο… ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θεσμικό κόμμα, φιλοαμερικάνικο, στηρίζει το ΔΝΤ σε κάθε του πρόταση!
Παραστράτησαν τα παιδιά.
Με 45 μισθούς στο σπίτι, η φτώχεια και η κρίση τα έσπρωξε.
To «δράμα» της οικογένειας διαδραματιζόταν στο «φτωχικό» προάστιο της Παλήνηςόπου διέμεναν και όπου η μαμά και ο μπαμπάς έβαζαν υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού πρώτα ο ένας έσωσε το συνδικαλΗστικό κίνημα με τόνους σκουπίδια κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και η  δε μαμά Ουρανία Πούλου είναι υπάλληλος της Βουλής – αξιοκρατικά και αυτή – και αποσπασμένη ως ειδικη συνεργάτης στο γραφειο του βουλευτή Γ. Δραγασάκη και υπεύθυνου του Οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ (που ακόμη περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε, ήταν απασχολημένη μάλλον η μαμά με την τρομοκρατία και δεν προλάβαινε να βοηθήσει στη σύνταξη του)

Ζούσαν ιδιαίτερα φτωχικά λαμβανοντας μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο 45 «ψωρο» μισθούς ετησιώς (17 η μαμά από τη βουλή και 28 ο μπαμπάς συνδικαλΗστικός και από τον ΟΤΑ).
Βέβαια το ότι ο μπαμπάς είχε προσληφθεί στο δήμο Καισαριαννής ουδεμία σχέση έχει με το που βρισκόταν με τις αργομισθίες του.
Για να δούμε τις δηλώσεις του «αγωνιστή» Γιώργου Χαρίση συνδικαλΗστη βεβαίως βεβαίως. Β΄ Αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, και φυσικά μέλους της ΑΣΚ-ΟΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ (τι άλλο θα ήταν).
Άλλος ένας κρατικοδίαιτος «αγωνιστής» που «εκπαίδευσε» τον γιο του στην τρομοκρατία.
Advertisements

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: